بسم اللة الرحمن الرحيم
جلاش باللحمه المفرومه
المقادير
1\2كيلو جلاش -بكيت واحد
لحمه مفرومه
بصله -ملح وفلفل
جبنه موزاريلا
كوب حليب
كوب مرقةدجاج
بيضه
سمن
الطريقه
تعصج اللحم بالطريقه المعتاده(بصل مبشور +ملح +فلفل)ويرفع على النار حتى يجف ماءها
تدهن صينيه بالسمن ويرص الجلاش طبقات بين كل طبقتين تدهن السمن بالفرشاه وهكذا حتى منتصف الكميه
نضع العصاج فى المنتصف وباقى الجلاش بنفس الطريقه السابقه
نضرب البيضه مع الحليب مع المرق والملح والفلفل وتسقى الصينيه على البارد وبعد التقطيع
تدخل الفرن مدة 20 دقيقه تقريبا
وبالهنا والعافيه